Stružne glave

CNC stroji, skrajšava za “Computer Numerical Control”, so ključni del opreme v sodobni proizvodnji. Ti stroji omogočajo natančno in učinkovito obdelavo različnih materialov, kot so kovine, les, plastika in keramika. Sistem CNC uporablja računalniško krmiljenje za nadzor gibov in operacij stroja, kar omogoča izdelavo kompleksnih in visoko natančnih izdelkov. CNC obdelovalni centri so posebni tip CNC strojev, ki so zasnovani za večnamensko obdelavo materialov. Ti centri lahko izvajajo različne operacije, kot so rezkanje, vrtanje, struženje in brušenje, vse v enem stroju. To omogoča izboljšano učinkovitost in zmanjšanje časa obdelave, kar vodi do nižjih stroškov proizvodnje in večje fleksibilnosti pri izdelavi. CNC stružnice so specializirani CNC stroji, namenjeni predvsem struženju materialov. Struženje je postopek, pri katerem se material vrti in oblikuje s pomočjo rezilnega orodja. CNC stružnice omogočajo avtomatizirano struženje kompleksnih geometrij, kar povečuje natančnost in ponovljivost obdelave.

EDM (Electrical Discharge Machining) stroji so še ena vrsta specializiranih CNC strojev, ki uporabljajo električni razreševalni postopek za odstranjevanje materiala. Ta postopek omogoča izdelavo izjemno natančnih detajlov in kompleksnih oblik, ki bi jih bilo težko ali nemogoče doseči z drugimi metodami obdelave. Brusilni stroji so namenjeni brušenju materialov za doseganje visoke stopnje gladkosti, natančnosti in končne oblike izdelka. CNC brusilni stroji omogočajo avtomatizirano brušenje s programabilnimi parametri, kar zagotavlja dosledno kakovost in natančnost obdelave. Avtomatizacija in uporaba robotov v proizvodnji postajata vse bolj pomembni zaradi povečanja produktivnosti, zmanjšanja stroškov dela in izboljšanja varnosti. Roboti se lahko uporabljajo za nalaganje in razkladanje materialov, manipulacijo s predmeti, nadzor kakovosti in izvajanje drugih nalog v proizvodnem procesu. Integracija avtomatizacije in robotike z CNC stroji omogoča še večjo učinkovitost in konkurenčnost v moderni proizvodnji.

Informacije

Če imate dodatna vprašanje glede naše ponudbe?  Vas zanimajo podrobnosti o naših artiklih in storitvah? Pošljite nam vprašanja in odgovorili vam bomo v najkrajšem času.

Povprašajte tukaj

CNC Tech d.o.o.

Besnica 22a
1000 Ljubljana
Telefon:+386 (01) 367 21 49
E-pošta: info@cnc-tech.si

Odpiralni čas

Pon – Pet: 7:00 – 17:00
Sob: 8:00 – 12:00
Nedelja in prazniki zaprto

GIN TECH

Gin Chan Machinery Co., Ltd. je priznano Tajvansko podjetje, specializirano za proizvodnjo orodij za precizno obdelavo kovin, ki se ponaša z več kot 30-letno zgodovino in izkušnjami na področju strojnih obdelav.

Lathe Machine Accessories

Pošljite vaše povpraševanje

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev, ki bo ustrezala vašim potrebam!