Paletni sistemi

V podjetju ponujamo širok spekter vpenjalnih sistemov za vaše stroje. Smo celoviti ponudniki  aktualnih izdelkov za avtomatizirano vpenjanje . Skrbimo za dobavo kakovostnih artiklov, dobro pokritost in hitro dostavo. 

 V ponudbi predstavljamo: Palete z magneti, palete z navoji, palete z utori, univerzalne palete, hitrovpenjalne sisteme, vpenjalne sisteme z ničelno točko, Zero-point sisteme, mehanske vpenjalne sisteme z ničelno točko, MTS vpenjalni sistem, … 

EROWA® ITS® EWIS®, UPC® so blagovne znamke podjetja Erowa AG. Na spletni strani so predstavljeni kompatibilni vpenjalni sistemi UPC®, EWIS®, ITS® podjetja Erowa AG. System 3R®, 3R® in Macro so blagovne znamke podjetja System 3R® International AB ali njihovih podružnic. Na spletni strani ne predstavljamo originalnih vpenjalnih sistemov Erowa®, System 3R®, ali Hirschmann®.

Informacije

Če imate dodatna vprašanje glede naše ponudbe?  Vas zanimajo podrobnosti o naših artiklih in storitvah? Pošljite nam vprašanja in odgovorili vam bomo v najkrajšem času.

Povprašajte tukaj

CNC Tech d.o.o.

Besnica 22a
1000 Ljubljana
Telefon:+386 (01) 367 21 49
E-pošta: info@cnc-tech.si

Odpiralni čas

Pon – Pet: 7:00 – 17:00
Sob: 8:00 – 12:00
Nedelja in prazniki zaprto

PALETNI SISTEMI

V ponudbi si lahko ogledate:

  • Paletne sisteme kompatibilne sistemom Erowa UPC in MTS,
  • Zero-point sisteme,
  • Paletni sistemi 53/96.

Centering Vise Series MTS Base Plate

52/96 Locating Adapter Clamping System

GIN TECH

Gin Chan Machinery Co., Ltd. je priznano Tajvansko podjetje, specializirano za proizvodnjo orodij za precizno obdelavo kovin, ki se ponaša z več kot 30-letno zgodovino in izkušnjami na področju strojnih obdelav.

Mechanical Zero-Point System

Pošljite vaše povpraševanje

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev, ki bo ustrezala vašim potrebam!