Industrijska maziva

Industrijska maziva za klasične in CNC stroje. V našem prodajnem programu najdete masti, maziva, olja, spraje, čistila in ostale kemične dodatke za CNC obdelovalne centre, CNC stružnice in erozijske stroje.

Informacije

Če imate dodatna vprašanje glede naše ponudbe?  Vas zanimajo podrobnosti o naših artiklih in storitvah? Pošljite nam vprašanja in odgovorili vam bomo v najkrajšem času.

Povprašajte tukaj

CNC Tech d.o.o.

Besnica 22a
1000 Ljubljana
Telefon:+386 (01) 367 21 49
E-pošta: info@cnc-tech.si

Odpiralni čas

Pon – Pet: 7:00 – 17:00
Sob: 8:00 – 12:00
Nedelja in prazniki zaprto

MAZIVA KLUBER

Inovativna specialna maziva Kluber

Vse mehanske komponente potrebujejo posebna maziva: kroglični ležaji, zobniki, verige, ventili, vijaki in linearna vodila. Uporabljena maziva morajo izpolnjevati tako zahteve, značilne za posamezne komponente, kot tudi zahteve različnih področij uporabe.

O artiklih povprašajte tukaj.

MAZIVA TOTAL

Industrijska maziva Total

Zahvaljujoč poglobljenemu poznavanju industrijskih procesov so pri Totalu razvili olja in masti, ki popolnoma ustrezajo vašim potrebam v proizvodnji. Imajo posebna strokovna znanja v panogah železarstva in jeklarstva, kemične industrije, električne energije, metalurgije, rudarstva, gradbenih materialov, proizvodnje papirja in kmetijski proizvodnji hrane.

O artiklih povprašajte tukaj.

KEMIČNI DODATKI IN ČISTILA BUCHEM

Kemični izdelki za brizganje plastike in izdelavo orodij Buchem

Izdelki ne temeljijo le na dolgoletnih izkušnjah, temveč jih nenehno izpopolnjujejo in optimizirajo v tesnem sodelovanju z distributerji in kupci. Podjetje razvija in ponuja izdelke za procese brizganja plastike, strojne obdelave z elektrolizo (EDM) in izdelave orodij.

O artiklih povprašajte tukaj.

MAZIVA MOTOREX

Industrijska maziva in hladilne tekočine Motorex

Motorex-Bucher Group AG je švicarsko družinsko podjetje, specializirano za razvoj, proizvodnjo in trženje maziv, tekočin za obdelavo kovin, tehničnih čistilnih in negovalnih izdelkov ter opreme za tekočine. Podjetje ponuja profesionalne rešitve za industrijo obdelave kovin na področjih hladilnih sredstev, rezalnih olj, maziv, olj za brušenje in številne druge.

O artiklih povprašajte tukaj.

KATALOGI:

Buchem kemični izdelki

Kemične rešitve Buchem

Kluber Lubrication – industrijska maziva

Industrijske tekočine Total

Pošljite vaše povpraševanje

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev, ki bo ustrezala vašim potrebam!