EDM vpenjali sistemi

V podjetju ponujamo širok spekter vpenjalnih sistemov za vaše stroje. Smo celoviti ponudniki aktualnih izdelkov za stroje žične, potopne in prebijalne elektro-erozije. Skrbimo za dobavo kakovostnih artiklov, dobro pokritost in hitro dostavo. 

V ponudbi predstavljamo: držala za EDM elektrode, vpenjalne čepe, vpenjalne palete, tipala, merilne kalibre, držala za dolivke, držala za erodiranje pod kotom, ER vpenjalne glave in stročnice in nerjavečega jekla, EDM hitro vpenjalne glave z ročnim zaklepom, Hitro vpenjalne glave s pnevmatskim zaklepom, Podaljški glave za EDM stroja, Oblikovni žig za elektrode, Magnetna spiralna enota, Pladne za elektrode 20 gnezd, Čipe za označevanje elektrod, Pritrdilne spone za žično erozijo, Podaljšli inox vijaka M8, Inox imbus vijaki DIN912, Vpenjalna letev za žično erozijo, Precizni primeži za žično erozijo, Držala za obdelovance za žično erozijo, Vpenjalne letve za žično erozijo,… 

EROWA® ITS® EWIS®, UPC® so blagovne znamke podjetja Erowa AG. Na spletni strani so predstavljeni kompatibilni vpenjalni sistemi UPC®, EWIS®, ITS® podjetja Erowa AG. System 3R®, 3R® in Macro so blagovne znamke podjetja System 3R® International AB ali njihovih podružnic. Na spletni strani ne predstavljamo originalnih vpenjalnih sistemov Erowa®, System 3R®, ali Hirschmann®.

Informacije

Če imate dodatna vprašanje glede naše ponudbe?  Vas zanimajo podrobnosti o naših artiklih in storitvah? Pošljite nam vprašanja in odgovorili vam bomo v najkrajšem času.

Povprašajte tukaj

CNC Tech d.o.o.

Besnica 22a
1000 Ljubljana
Telefon:+386 (01) 367 21 49
E-pošta: info@cnc-tech.si

Odpiralni čas

Pon – Pet: 7:00 – 17:00
Sob: 8:00 – 12:00
Nedelja in prazniki zaprto

EDM VPENJALNI SISTEMI

V ponudbi si lahko ogledate:

  • Vpenjalne sisteme kompatibilne sistemom Erowa,
  • Vpenjalne sisteme kompatibilne sistemom System3R,
  • Vpenjalne sisteme za žično erozijo (WEDM).

ITS system

Macro system

Wire EDM claming system

GIN TECH

Gin Chan Machinery Co., Ltd. je priznano Tajvansko podjetje, specializirano za proizvodnjo orodij za precizno obdelavo kovin, ki se ponaša z več kot 30-letno zgodovino in izkušnjami na področju strojnih obdelav.

Wire EDM clamps

Pošljite vaše povpraševanje

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev, ki bo ustrezala vašim potrebam!