O podjetju

CNC TECH d.o.o. 

Smo družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo v prodaji in svetovanju CNC strojev in strojne opreme. Pokrivamo področja Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine in Srbije. 

REŠITVE:

Nudimo vam širok izbor opreme za orodjarstvo, CNC proizvodnjo, avtomatizacijo in EDM aplikacije. 

Več kot 25 let izkušenj pri prodaji obdelovalnih strojev in opreme, več kot 20 zastopanih znamk, notranja in partnerske ekipe serviserjev, prodajne strokovnjake, popolno tehnična pomoč in svetovanje strankam ter administracija. 

Zaradi teh načel v CNC TECHU zagotavljamo varen, operativen in zajamčen nakup obdelovalnih strojev. Poleg uvoza in distribucije strojev po Adria regiji zagotavljamo pomembne poprodajne storitve, katerih namen je zagotoviti učinkovito delovanje naših izdelkov. Prav tako smo lahko učinkovit partner našim strankam pri prodaji rabljenih obdelovalnih strojev.  

NAŠE PREDNOSTI :         

  • Svetovanje pri nakupu,
  • zanesljivi dobavitelji,
  • odziven servis,
  • kvalitetna strokovna in tehnična podpora,
  • dolgoletne izkušnje.

ZGODOVINA:

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1999 pod imenom MP&D d.o.o., z namenom ponuditi nove in rabljene CNC stroje v Sloveniji.

Leta 2009 je direktor Pavel Žagar začel samostojno pot in odprl novo podjetje CNC TEHNIKA Marija Žagar s.p.

V začetku leta 2019 smo prešli iz s.p na d.o.o. poslovanje, pod novim imenom CNC TECH d.o.o. 

Imamo preko 25 let bogatih izkušenj na področju servisiranja in prodaje strojev za obdelavo kovin. V vseh teh letih smo delovali na različnih področjih in z različnimi proizvajalci strojev. 

Pošljite vaše povpraševanje

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev, ki bo ustrezala vašim potrebam!