PRIMINER

 

 

 

 

 

Podjetje PRIMINER proizvaja kvalitetne obdelovalne centre in kupcu ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Podjetje se nahaja blizu mesta Hongkong na Kitajskem. Skupaj s sedežem v Nemčiji, PRIMINER globalno širi prodajno in storitveno mrežo po Evropi in ostalih celinah.

 

 celotna ponudba obdelovalnih strojev

 
Katalog

 

ALPHA CENTER

alpha center

 

ALPHA CENTER – Ta program strojev je značilen po visoki zmogljivosti (ROYAL vretena) in togosti same konstrukcije. Opremljeni so z visoko kakovostnimi linearnimi vodili in po želji z vretenom BT40.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTA CENTER

delta center

 

DELTA CENTER – To so hitri , lahki in dinamični stroji idealni za vse vrste delavnic, obdelavi kovin, izdelavo orodij in primerni v razvoju. Opremljeni so z linearnimi vodili HIWIN in po želji vreteno BT40.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POWER CENTER

POWER CENTER-  Stroj je opremljen z drsnimi vodili za zmogljivo grobo obdelavo in so primerni za večje odvzeme materiala. Ti stroji so serijsko opremljeni z BT50 ali BT40 vretenom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VF SERIES CENTER

VF SERIES CENTER

 

VF SERIES CENTER – TOP napredna zasnova stroja z okrepljeno konstrukcijo in karoserijsko analizo FEM, serija strojev VF ponuja izjemno zmogljivo obdelavo in dušenje vibracij. Stroj je primeren za obdelavo EDM elektrod in fino obdelavo. Na voljo tudi različica za obdelavo grafita.

 

 

 

 

 

 

 

tri+dve osi

Heidenhain


SIEMENS

FANUC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katalog

 

 

 

Za hiter kontakt pokličite 031 815 670 ali nam pišite na info@cnc-tech.si!

 

Besnica 22a
1000 Ljubljana

 

 

031 815 670
info@cnc-tech.si

 

Pon-Pet: 7.00-17.00

Sob: 8.00 - 12.00

Ned.in prazniki zaprto