Grafit za elektro-erozijo

V našem prodajnem programu najdete bogat izbor potrošnega materiala za vaše EDM stroje. Zagotavljamo visoko kakovostne izdelke, dobro pokritost, hitro in zanesljivo dostavo. Ponujamo široko paleto EDM potrošnega materiala za žično, potopno in prebijalno elektroerozijo. 

 V prodajnem programu si lahko ogledate: EDM žico za žičnoerozijske stroje, elektrolitski baker in zlitine za izdelavo elektrod za potopno erozijo, bakrene in medeninaste enokanalne in večkanalne cevke za prebijanje štartnih izvrtin. Grafit v blokih in izrezan po naročilu za izdelavo EDM elektrod za potopno elektroerozijske stroje. Kemične dodatke za erozijske stroje kot so Masti Kluber, Erozijska olja Total, Ionske izmenjevalce ION-TECH, deonizacijsko smolo za EDM in ostale aplikacije. Čistila, dodatke in koncentrate za vodo. Sraye za zaščito obdelovanec pred korozijo, razmaščevalce, sintetična maziva in številne druge izdelke… 

Informacije

Če imate dodatna vprašanje glede naše ponudbe?  Vas zanimajo podrobnosti o naših artiklih in storitvah? Pošljite nam vprašanja in odgovorili vam bomo v najkrajšem času.

Povprašajte tukaj

CNC Tech d.o.o.

Besnica 22a
1000 Ljubljana
Telefon:+386 (01) 367 21 49
E-pošta: info@cnc-tech.si

Odpiralni čas

Pon – Pet: 7:00 – 17:00
Sob: 8:00 – 12:00
Nedelja in prazniki zaprto

EDM GRAFIT

NOVO – V ponudbi imamo različne dimenzije in oblike grafita za izdelavo elektrod.

V podjetju CNC Tech ponujamo EDM grafit lastne blagovne znamke ProGraphite.

Grafiti blagovne znamke ProGraphite slovijo po svoji edinstvenosti in so priljubljeni v različnih panogah, kot so avtomobilska, letalska, vesoljska ter sončna in vetrna  industrija.

Grafit zasnovan po željah slovenskih strank!

Poleg blokov ponujamo tudi grafit različnih oblik, prilagojen željam našim strankam. Nudimo razrez na različne dimenzije surovcev, pripravljene za obdelavo.

Oznaka:

  • ProGraphite -8S (fini)
  • ProGraphite -9 (grobi)

KATALOGI:

Trenutno v izbranem programu ni katalogov.

Pošljite vaše povpraševanje

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev, ki bo ustrezala vašim potrebam!